• 6686
    son durumumuz futbolda alınan sonuçlardan sonra iyi değildi zaten, devre arası transfer sezonu geldi hepten tozuttuk.

    birincisi, tam olarak ne istediğimizi bilmiyoruz. yüksek maliyetten kaçınmalı mıyız yoksa ali koç misali gözümüzü karartmalı mıyız bilemedik.

    ikincisi, saçma sapan haberlerin, duyumların ya da tweetlerin göz göre göre oyununa geliyoruz. yalan yanlış haberler yüzünden teknik heyete, yönetime ya da bir futbolcumuza kolayca giydirebiliyoruz.

    üçüncüsü, çok sabırsızız. hemen her şeyin olmasını istiyoruz. hem de kendi menfaatlerimiz doğrultusunda. her zaman gemicinin istediği rüzgar esmiyor arkadaşlar. ara transfer döneminin ilk gününde transfer yoksa istifa diye etiketler kasıyoruz. el insaf daha 1 gün oldu ya. o etiket açılınca yönetimi baskı altına alıp transfer mı yaptıracağımızı sanıyoruz acaba? o günler geçti artık. bütçe denkliği var, ffp var, settlement agreement var. var oğlu var. biraz sabır edelim olmazsa hep beraber giydiririz kime giydirilecekse.

    ben arkadaşlarımı biraz daha sükunete, sakinliğe davet ediyorum. sen kimsin, kimi nere davet ediyorsun diyen arkadaşlarada saygımız var tabiki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın