• 981
    her anlamıyla fiyasko olan transfer sezonu. ve buna rağmen şampiyonlar ligi'nde gruplardan çıkabilirdik. ligde de yaşanan fiyaskoya rağmen 102 puan topladık. doğru dersler çıkartılmak zorunda. yönetmek, oyuncu almak ve satmak beceri işidir. bu işi yapabileceklerini inandığı için insanlar yönetici oluyor.

    bir kere saha dışında neler yaşadığımız ortada ama gizli güç olayına girmek istemiyorum. 32 yaşındayım. her sen ama orda kart, ama burda penaltı diye konuştuk ve konuşulacak. bu konu çok yıpratıcı ve bizim kontrol edemeyeceğimiz alanlar bunlar. elimizden gelen en iyi takımı kurup sonuçlarını izlemek.

    saha için ise inanılmaz şanslıyız. rakibimiz fenerbahçe aynı transfer dönemini mükemmel geçirdi. ali koç çok iyi takım kurdu hocasına. isim isim yazmak istemiyorum, her transfer elbette başarılı olamaz ama sahaya çıkan ve kenarda bekleyen isimleri bizim takımımızla kıyasladığımızda çok daha dengeli bir kadroya sahipti fenerbahçe. buna rağmen takımın iskeleti o kadar sağlam ki muslera-apo-davinson-nelsson-torreira-yarım sezon mertens-icardi galatasaray'ı şampiyon yaptı. bu oyuncuların etrafındaki isimler sürekli ama sürekli değişti. buna rağmen sadece 12 puan kaybederek şampiyon olduk. bu bir hoca başarısıdır, bu bir yönetim başarısızlığıdır. takımın manevi ve maddi destek sağlamaları, başta erden timur olmak üzere, başarıdır ancak kurulan takım dengesiz ve defolu bir takım olduğundan başarısızlıktır. yarışın bu denli yakın geçtiği bir ortamda bu takımı hocanıza sunmanız sizin işinizi kötü yaptığınız anlamına gelir.

    ama şanslıydık ve işini çok iyi yapan bir hocamız vardı ve tabi ki kalitesiz bir ligde varoluyoruz. 2024-25 yaz transfer sezonu adına en büyük güvencem aynı beceriksizlikleri üst üste 2. sene yapamayacağımızı düşünmem. elbet yakalarız düzenli katkı sağlayacak bir oyuncu diye düşünüyorum.
  • 982
    mauro ıcardi, davinson sánchez, kerem demirbay ve kaan ayhan'ın bonservisinin alındığı dönem. bu açıdan çok başarılı.

    angeliño tutmadı, rahatlıkla elden çıkarabildik. çünkü piyasası olan mantıklı transferdi.
    cédric bakambu, yedek forvet için iyi transferdi.
    günay güvenç, yedek için iyi transferdi.

    tanguy ndombéle kötü transferdi fakat kiralık olduğu için uzun vadede finansı yormadı.

    hakim ziyech'i o şartlarda getirmek çok büyük işti. 1+1 kiraladık resmen.

    wilfried zaha free alındı, alındığında kamuoyunun çoğunluğu olumlu baktı.

    tetê, tutmayan transferlerden bir diğeri, zarar edip etmeyeceğimizi önümüzdeki haftalar göreceğiz.

    sonuç olarak vasat geçirdiğimiz dönem. fakat ne transfer dönemleri gördüm bu dönemi mumla aratacak. ndombele ve tete ikilisi için ayrılan maliyetle tempolu 8'i almış olsaydık ve kalan kontenjanı léo dubois ile kullansaydık, muhteşem geçirdiğimiz konuşulacaktı şuan.
  • 983
    fenerbahçe'nin berbat geçirdiği transfer dönemidir.

    djiku ve tadic dışında sene boyu tam randımanlı performans veren futbolcuları yok gibi bir şeydi.

    fred, becao, cengiz sezonun yarısını sakat geçirdi. szymanski ve dzeko sezonun ikinci yarısında skora doğru düzgün katkı veremedi. livakovic, kent, mert müldür zaten facia.

    seneyi ismail, irfan can ve bathsuayi sırtladı getirdi bir yerde.

    bizden daha fazla para harcadılar diye biliyorum. elde ne var sıfır elde var sıfır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın