resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 9057
    fernando muslera'yı 10 milyon euroya kapış kapış satan adam futbol f'sinden anlamıyordur. tanrı galatasaray'ı cahil taraftarından korusun. bu adam yıllardır bu takımda kalarak fedakarlık yaptı. dünyanın en büyük 10 takımının bir tanesinin daimi kalecisi olacak kapasitesi vardı. galatasaray'ın kazandığı son 10 kupada direkt katkısı vardır. bu adam olmazsa başarı zor. çünkü öyle aman aman defansımız hiç olmadı. başarı yoksa rating yok, gelir yok, hiç bir şey yok. ''10 milyon veren varsa satılsın'' diyen adam bile muslera gittikten sonra galatasaray'dan soğur, kanser olur, maç izlemez. fernando muslera süper lig tarihinin en iyi kalecisidir. 10 milyona muslerayı satan adam 50 milyon euroya bir muslera alamaz. kaldı ki türkiye'ye de gelmez.10 milyon euro'yu para mı zannediyorsunuz siz? galatasaray'ın borcunun %1 bile değil. 10 milyon euro ile ancak kazma bir belhanda alırsınız o da senede ancak 10 maç oynar. 10 milyon euroyu iyi para zannedenler var. ilginç.

    muslera süperse niye bu kadar gol yedik. tenis teke tek oynanıyor, futbol 11e 11. senin ozan'ın o kadar da iyi değil. sadece bir akhisar maçında tek başına 3 tane gol yedirmişliği var. orta sahan sert değil. forvetin hiç bir topu tutamıyor, her dönen top aleyhimize atak oluyor.

    edit: keşke paralel evren diye bir şey olsa. 10 milyon euroya satılsın diyenler, muslerasız bir galatasaray ile yoluna devam edip tünelin sonundaki *oku görseler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın