resim
Radamel Falcao García Zárate
Takım:Rayo Vallecano
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.77
Uyruk:Kolombiya
  • 528
    transfer edilme ihtimali bence de pek fazla olmayan oyuncudur. ben de eğer harcayacak paramız çok yok ise ve eğer falcao'nun alınması başka mevkilere yapılacak transferlere zarar verecek ise, alınmamasını tercih ederim.

    ancak şunları da söylemekte fayda var.

    uefa'lık bir durum yok temelde bu transferle ilgili, adamların karşısına neden çıkamayalım? adamların o konuda sana söz etme hakkı yok ki. biz şu an protokol imzalamışız, bunda da iki söz var önemli olan:

    1. sat/al maddesi

    2. bu sezon max. 20m euro zarar edeceğiz şeklinde sözümüz.

    bunları karşıladığın sürece istersen 25m euro yıllık maaş ver bir oyuncuya, uefa karışmaz. (abartıyorum tabi, gelirin belli bir yüzdesini verebiliyorsun maaşa, ama o konuda problemimiz yok)

    tabi eğer biz bu maaşı verirsek yıllık zarar hedefini tutturamayız, adamlar da bizden hesap sorar derseniz elbette haklısınız. ama onu hesaplamadan adım atmazlar herhalde. gönderilen ve sözleşmesi bitecek oyuncuların maaşları da hesaba dahil edilince dengelenir belki. ya da örneğin iki-üç milyonuna biri sponsor olur, sponsor geliri ile karşılanır falan.

    sonuçta biz wesley ya da drogba'ya falan 6m civarında maaş verdiğimiz için değil; yedeklere, yedeğin yedeklerine, sıfır katkı veren adamlara falan 1,2,3'erden saçma sapan kontratlar verdiğimiz için bugünlere geldik. yoksa diğer mevkilerin maaşlarını düzgün dağıtıp masrafsız gençleri de rotasyona dahil edersen neden yüksek maaşlı yıldız alamayasın?
App Store'dan indirin Google Play'den alın