resim
Serdar Aziz
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 3012
    maç seçtiği söylenilen, çok sakatlanan oyuncumuz. bu kadar sakatlık sorunu yaşayan hiçbir futbolcu galatasaray'ın kritik oyuncusu olmamalı. yeri hiçbir zaman dolmayacak bir oyuncu da değil. tek sıkıntı maicon'a ve ahmet'e duyulan güvensizlik. ki onlarda bizim seviyemizde gerçekten yetersiz.

    keşke bu operasyon sezon sonu yapılsaydı ama olmadı, bugün gerekli tepkiyi vermezsek yarın serdar değil bir başka futbolcu aynı şeyi yapar. fatih terim oyuncu silme konusunda en egosuz kişidir. kimler neler yaptı da göndermedi gerekirse kadro dışı bıraktı, tekrar aldı. bu konular da en çok fatih hoca'ya güveniyorum. galatasaray'ın menfaati için melo'yu takım da tutan serdar'ı hayli hayli tutardı. gerçi melo asla maçtan kaçan bir adam da olmadı.

    serdar'ın geçen sene kırık burunla oynamasiyla ilgili her ne kadar çok sevmesem de levent tuzemen'den güzel bir cümle duydum. oynayabilecek adam oynar bunun adı fedakârlik değil dedi. gerçekten oynaması çok riskli bir adamı da oynatmazdi herhalde teknik ekip, vardır bir bildikleri.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın