resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 17959
    benim anlayamadığım bir konu var.

    neden galatasaray camiasının bir bölümü kendisine bir dokunulmazlık bahşediyor?

    bunu lütfen birisi çıkıp açıklasın. ben gerçekten anlamıyorum.

    takım formsuz mu? formsuz. oyuncular formsuz mu? formsuz*. futbolun doğrularını yapıyor muyuz? hayır yapmıyoruz.

    takım koşmuyor, pres yapmıyor, savunmada düzgün alan paylaşımı yapmıyor, akan oyunda ya da duran toplar fark etmiyor yan toplarda sürekli zafiyet gösteriyoruz. hücumda pozisyona giremiyoruz, duran toplarda eskisi kadar tehlike yaratamıyoruz.

    hadi oyuncu kalitesi düşük, takımdaki isimlerin bir çoğu kendisinin belki de çalışmayacağı isimler. dursun özbek yönetimi ve igor tudor'dan kalan bir takımı idare ediyor. ancak, takımda forma adaleti yok! formsuz oyuncular sürekli forma giyiyor, formda oyuncular kesik yiyor. tamam takımda cezalı ve sakat isimlerin fazlalılığı çok, rotasyon çok dar ama bazı isimlerin bu kadar formsuz olmasına rağmen 11'de kalması inanılmaz bir olay.

    sene başından bu yana yönetim hedef tahtasına asıldı, sonrasında oyuncular, sonrasında tff, sonrasında da var sistemi.

    ancak nasıl oluyor da takımın 1 (yazıyla bir) numaralı teknik sorumlusu, kötü gidişatta rolu yokmuş gibi sürekli olarak savunuluyor, buna akıl sır erdirmek çok güç.

    fatih terim hocamızı tüm galatasaray camiası seviyor, hepimiz destek veriyoruz, ancak hocanın artık yanlışlarını görmesi lazım.

    bu platformda hocaya dokunulmazlık bahşeden arkadaşları gerçekçi olmaya davet ediyorum. eğer yanlışları eleştirmezsek, mevcudu geliştirme şansımız olmaz. görüyorsunuz ki haftalardır ileriye değil geriye gidiyoruz. fatih hocamız haftalardır benzer aynı taktik şablon ve oyun anlayışını gösteriyor, 19 ekim 2018'den bu yana ligde ve şampiyonlar liginde sadece 1 galibiyetimiz var.

    şimdi soruyorum, bu kadar kötü performans gösteren bir igor tudor, bir riekerink, bir prandelli, bir mancini, bir rijkaard, bir skibbe bu takımdan kovulmadı mı? sizler buna salık vermediniz mi? takım kötü oynuyorsa hoca da bu faktörlerden birisidir, hatta en önemlilerindendir.

    fatih hocayı seviyoruz ama hocanın artık saha dışına değil, saha içine bakması lazım.

    lütfen arkadaşlar, hocayı koruyarak iyilik değil, kötülük yapıyorsunuz, lütfen yapmayın.

    iyiye iyi, kötüye kötü diyebilmelisiniz. rica ediyorum, biraz daha gerçekçi olmaya çalışın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın