resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 1867
    ara transfer döneminde hamle yapacağı zannedilen başkan. öncelikle biz takımın buralara geleceğini söylediğimizde bizi yangıncı taraftar olarak yaftalayan sözlük yazarları başta olmak üzere herkesin cevap vermesini istiyorum.

    1) sizce mustafa cengiz yönetimi ara transfer dönemi için çalışmalara başlamış mıdır?

    2) takıma katkı sağlayacak derecede bir futbolcu bulacak kadar vizyon sahibi bir yönetim görüyor musunuz?

    3) katkı yapacak futbolcu ocak ayında bulunmaz, ancak parayı basarsan olur, ki o da bizde yok diyenler... peki bu durumda neye güveniyorsunuz?

    4) oyuncu satarlarsa sermaye doğar diyenler... koca yaz döneminde oyuncu satamayan, planlamasını dahi yapamayan bir yönetimin normalde herkesin uçuk miktarlara oyuncu sattığı araplara yok pahasına satmaktan başka bir şey yapacağına inanıyor musunuz?

    5) ee kardeşim fifa fair play var işte ne yapsın adamlar diyenlerden misiniz? bu meret fb'ye, bjk'ye yok mu? koca yaz döneminde fifa fair play belli değil miydi? belli olmasına rağmen şampiyonlar ligi vitrini olan bir takıma bir kiralık forvet bulamayan, ee oyuncu ile anlaştık son dakikada vazgeçti diye abuk sabuk savunma yapan yönetimin nesine güveniyorsun?

    zamanında bu durumların yaşanacağını ifade edenleri ve tepki gösterenleri ötekileştiren, hain, yangıncı diye yaftalayan taraftar da bugünlere gelinmesine sebep olmuş faktörlerden biridir. aynı taraftar kesimi de mustafa cengiz trt yayınına çıkıp mevlana'dan, shakespeare'den art arda sözler patlatınca mest olan, bu adam bizimle dalga mı geçiyor diye soranlara "size dursun müstehak" diyen taraftardır da aynı zamanda.

    bizim en büyük sorunumuz eleştiriye gelememek. doğru bildiklerimizin aksinin olabileceğini asla düşünmemek. maalesef ki küçükten büyüğe böyle. ama umarım bu musibet bin nasihatten iyi olmuştur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın