• 6539
    futbolcusu hakkında çok sabırsız ve düşüncesiz fikir beyan eden taraftar grubu.*

    tarık çamdal

    bu arkadaşın ilk maçı sonrası hemen hemen herkeste aynı düşünce vardı.

    '' oğlum adam ilk maçında aslanlar gibi oynadı sanki yıllardır galatasarayda oynuyor gibiydi helal olsun sana aslan'' nidaları hepimizin dün gibi aklında.

    sonrasını anlatmaya gerek yok.

    felipe melo

    bu efsane adam gelmeden önce bidon muhabbetleri yapılıyordu. culio'dan farkı ne çok merak ediyorum yazıları yazılıyordu. şimdi heykelini dikseler kimse niye diktiniz demez.

    lukas podolski

    bu adam tam bir türk düşmanı gelmesin bize seslerinin ardından imza töreninde içtiği bir yudum çay ile başlattığı serüveni japonyadan fenere gol atarak devam ettiren yanlış zamanda gelen doğru adam. yine kimse çıkıp keşke bize gelmeseydi neden geldi demez.

    izet hajroviç

    gelelim bu paragöz arkadaşa.

    tip olarak messi'yi andırıyordu sanırım öyle bir muhabbet vardı. beşiktaş taraftarı olmadığımız için adam messi len falan demedik iyiki.*

    ilk maçlarına çıktı, çalımlarını attı, solaktı, iki üç şekil yaptı ve hooop adam robben ilan edildi.

    martin linnes

    en çok bu aslanın olayını seviyorum. transferi gerçekleşti herkes youtube'dan linnes skills yazdı izleyip fikir edinmeye başladı. kardeşim bu adam sabriyi kesemiyor biz yine mi sabri izleyecez satın gitsin dediler, lan bundan sağ bek olmuyo bari sol bek oynasın belki işe yarar dediler. şimdi norveçli aslanımız oldu, kuzeyden topçu alasımız tuttu.

    yuto nagatomo

    baba bu adamı inter taraftarları sevmiyor, adam gelmiş kaç yaşına interliler gidiyor diye seviniyor biz hala bunlara para veriyoruz muhabbetleri vardı. sezon bitti ve samuray nagatomo, japonya'nın aslanı, adam çalışkanlığın vücut bulmuş hali beee, hemen uzak doğudan topçu alalım sesleri yükseldi.

    sinan gümüş

    altapıda sinan diye bir çocuk var akıyor maşallah akıyor neden as takımda oynatılmıyor anlamış değiliz leblebi gibi gol atıyor halbuki. as takıma çıktı ilk golünü attı sevinçten ağladı ve ipler kopmaya başladı malum. aynısı diğer altyapı topçularımız için de geçerli.**

    ozan muhammed kabak

    (bkz: #2515453)

    sofiane feghoulive younes belhanda ikilisi için 2 satır yazmaya bile değmez.

    bu sabırsızlık hep oldu ve olmaya devam edecektir. umarım biraz daha sabırlı oluruz ilerleyen zamanlarımızda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın