• 6538
    kendi yaptığı fedakarlıkları profesyonellerin de yaptığı yanılgısına düşen taraftardır.

    arkadaşlar taraftarın en ufak hatasında medyadan, hocasına kadar herkes ayar veriyor. aynı kişiler kendi hatalarından hiç bahsetmiyor. yapmayın tamam söylüyoruz dk 55 skor 2-0 oleey olmaz, rakip ne kadar kötü durumda da olsa lokal lig baz alındığında bize karşı önde ve daha rahat. ciddi hata kabul fakat saha ve kenardaki personele ne demeli? sizin şımarmak, dalgınlık ve rehavet gibi haklarınız yok. şarkıcı eserini söylerken alkış aldı diye mıy mıy mı söylemeye başlıyor, oh tamam konser bitti mi diyor? dün resmen maç gitti dedim, yenileceğiz. bu seriyi bunlar bitirmemeli diye düşündüm. taraftar duygulu, tamamı bu işi bilinçli bir ciddiyet ile yapmiyor. eğlenmeye geleni de var ayrıca parasını vermiş gelmiş sadece izlemek isteyen de olabilir.

    ben şu konuda netim; kesinlikle benim için önemli olan galatasaray. kim zarar veriyorsa umrumda olmaz. kesip atma olayı değil, sene başından beri kötü takım. nasıl tudor dönemi düşüş başlamıştı ve lider olmamıza rağmen orada kalamayacağımız belliydi şimdi de böyle. sakatsa oyuncular payın yok mu? fizik olarak yetersizse ? oyun umut vermiyorsa? donk'u forvete atmak + yazdı, çalık - yazar. baros'un son dakikada topunun direkten döndüğü maç akıllardadır. 2-0 'dan 2-2 getirmiştik ve galibiyet kaçmıştı. benzer maç oldu farklı olan nokta ise kadro erezyonu. o takım neyi denesen az çok oynar bu takımın iyi oynayacağı oyun yok gibi. 2-3 oyuncu var ki takımda kaliteyi baltalıyor resmen. forvet yok takımda diyoruz, o pozisyonu oynamaya çalışan oyuncu var ama arkadaşlarının pas yerine şut tercihlerine bakılırsa onların da yok diye düşündüğü anlaşılıyor.

    hakem hataları hep vardı ve olmaya devam edecek. eğer siz iyiyseniz daha çok isteyen tarafsanız hakeme rağmen başarı gelir değilseniz hakem sığınağınız olur. dile kolay, 21 şampiyonluk. (bkz: 2 kasım 2018 galatasaray fenerbahçe maçı) aydınus özelinde ise maça verildiğinde kafanızda canlanan ne varsa sahada yaşandı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın