• 6534
    rezil bir taraftar topluluğudur. içlerinde özel sektördeki en üst düzey yöneticisinden, fabrikalarda çalışan mavi yakasına, sokaktaki yürürken karşınıza gelse kaldırım değiştireceğiniz tiplerden, maça kız arkadaşıyla gelen adama tekme tokat saldıran haysiyetsizlerle doludur.

    maç atmosferi yaratmasını bilmezler, bu takım 2-0 öne geçtiğinde, kendileri de uyumaya başlarlar ve takımı da uyuturlar. bunlar kendilerini bazı maçlarda telefon ışıklarını daha 50. dakikada açarak gösterirler, bazen de ezeli rakibinle sahanda oynarken oley çekmeye çalışarak. biz bırakın takımı desteklemeyi, derbi atmosferinin ne olduğunu bile bilmiyoruz.

    doruklarda yaşıyoruz aslında, maç öncesi kareografi ile, fatih hocanın ilgili kale arkasına kadar gitmesi, orada fotoğraf çektirmesi, yıllardır şampiyonlar ligi müziğine hasret iki bin küsür taraftara, bu anları yaşatmışız filan. güzel bir baskıyla da maça başlıyorsun, çok yükseldiğimiz dakikalar bunlar. sonrasında yaşananlar ise malumunuz.

    her zaman söylerim, başka galatasaray yok. biz kızar ederiz ama dönüp dolaşıp sevmeye, desteklemeye devam ederiz. lakin dün tribünde gördüklerim, yaşadıklarım beni o kadar futboldan ve tribünden soğuttu ki, bilmiyorum bir daha nasıl ısınırım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın