• 6532
    ne yazık ki elitlik, olgunluk, farkındalık kavramlarından yavaş yavaş uzaklaşan taraftar grubu.

    iyi gün taraftarları her geçen gün çoğalmaya devam ediyor. bunun en büyük örneğini galatasaray sözlükte görebiliyoruz.

    2 kasım 2018 galatasaray fenerbahçe maçı öncesi fırat aydunus maçın hakemi olur ve çoğu taraftar sesini çıkarmaz çünkü maçtan önce ''cüneyt çakırdan sonra en iyi derbi yöneten hakem fırat aydunus'' mantığı vardı. maçtan sonra ne oldu peki. türkiye'nin en yüzsüz, şikeci, düzenbaz hakemi ilan edildi. e bu adam hep böyledi neden şaşırdınız.

    yine 2 kasım 2018 galatasaray fenerbahçe maçısonrası fernando muslera'ya çok ağır eleştiriler okuduk. neymiş çok penaltı yaptırıyormuş, form düşüklüğü varmış, ordan gol mü yenirmiş, vay efendim adama neden bodoslama dalıyormuş falan filan yazılmaya başlandı. maçtan 1 dk önce aynı kişiler dünyanın en iyilerinden biri musleradır, vay efendim uçanı kaçanı tutar, ömürlük sözleşme yapılsın hatta kailas büyüsün hemen altyapımıza yazdıralım babasının oğlu olacak tarzı adamı övme durumları da oldukça fazladır. yarın 2-3 kurtarış yapar tekrar övgü almaya devam da eder.

    ne yazık ki bir diğer konumuz fatih terim. her yenilgi sonrası kendisine yine 3-5 ağır eleştiri geliyor. maicon donk forvet ikilisi ile maç alınca vaooov ama bir sonra ki maç aynısını yapınca hocam napıyon maicon ne yeaaa sesleri yükseliyor. yükselir tabi çünkü o bomboş konuşan taraftar var ya hani iyi gün taraftarı, istiyor ki her maç yenelim her maç asalım keselim 7 tane atalım gelen geçene. oldu canım atarız.

    ulan stadyumda maç izliyorum yanımda ki çok bilmiş taraftar taktik veriyor öyle yapma böyle gitme o adam niye orada bu adam niye şurada, kardeş rica edelim fatih hocadan yer değiştirin sen yönet o izlesin ne çok biliyorsunuz futbolu anasını satayım.

    tinercilerle fenerlilerle dalga geçmeden önce keşke biraz kendimizi düzeltsek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın