resim
Ozan Muhammed Kabak
Takım:Hoffenheim
Mevki:Stoper
Yaş:24
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 590
    hata yapacak. bakınız bu çok net. bunun üstüne anlaşamıyorsak zaten doğru bir şekilde tartışmak mümkünsüz. neden diye sorarsanız, bu çocuk 18 yaşında. vücut gelişimi devam ediyor, oynadığı resmi maç sayısı bir elin parmağını geçmez. bir de üstüne onun hatalarını veya tecrübe eksikliğini kapatabilecek bir oyuncu kadrosu yok özellikle şu sakatlıklar belası varken.

    ozan'ın en büyük sorununa gelirsek o da hamle hatasıdır. ozan'ın sürekli hamle yapmak gibi kötü bir huyu var. örnek verirsek fifa'da durmadan kare tuşuna basarak topu almaya çalışmak gibi düşünebiliriz. ozan buna çok alışmış, kafasında sürekli hamle yapayım topu alayım fikri var fakat mesela adem gibi topu ayağında iyi tutan oyuncularda pozisyonuna göre hamle yerine pozisyon tutmak daha faydalı olabilir. ozan'ın buna çalışması lazım.

    bunun dışında fiziksel gücü ve pozisyon alması ozan'ın iki mükemmel ve gelecek vaat eden özelliği. gerçekten sahada pozisyon hatası çok az yapıyor. 28 ekim 2018 yeni malatyaspor galatasaray maçında bir iki kez hangi adama basacağı konusunda tereddüt yaşadı fakat bunlar olacak. eğer ozan'ın hamle sorununu çözebilirsek iyi bir stoper elde ederiz. ozan ya hep ya hiç hamlesi yapıyor bu da sıkıntı yaşatıyor kendisine. ben kendisinin hiç olmazsa serdar klasında bir stoper olabileceğine inanıyorum yeter ki sakince, yavaş yavaş eğitilsin, yetiştirilsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın