• 202
    kapalı'da takip ettiğim maçtır. sözlük zirvesine katılmayı isterdim ama arkadaş grubumla nevizade sokak'ta demlenip geçtik maça. neyse, başka zaman inşallah. maça gelirsek en başta taraftardan bahsetmek gerekir. ne yazık ki tribün olarak kötü bir gün geçirdik. kapalı'da kafasına göre takılan bir kesim ve eski açık resmen birbiriyle kapışıyor. halbuki hepimizin derdi belli ama uyumsuzluk ve birbirinden kopukluk had safhada. aslında maçla da kopuk olan bir kesim var. mesela maç 1-0 iken bir baktım sen var ya sen denilen beste söylenmeye başladı. (bkz: yine mi bamya ? ) gibi bir surat ifadesiyle eyvallah dedim ama son dakikalar da pao'nun atakları iyice artmışken nevizade geceleri söylenmesine hiç mi hiç anlam veremedim. maalesef bu reis bozuntuları yüzünden bu hale geldiğimizi düşünüyorum. ama savaşmaya devam. kolay değil galatasaray tribünlerini ele geçirmek !

    futbol olarak ise ne yalan söyleyeyim devre arasına kadar iyi futbol beklemiyorum. tamam kötü oynayalım ama artık puan kaybetmeyelim çünkü bazı sorunlar olduğu belli. rijkaard'ın bir bildiği vardır diyenlerden olduğum için sabrediyorum, çünkü ben o'na inanıyorum. kişisel oyunlardaysa arda, sabri ve sarp'ı gayet iyi buldum. arda ikinci devre biraz düştü ama ilk devre iyiydi. keita'nın ise bu takımın değişmez oyuncusu olması gerektiğini düşünüyorum. bugün bunu bir kez daha anladım çünkü çok yaratıcı bir oyuncu afrika aslanı.

    son olarak, günün en olumlu şeyi sonuç oldu, en kötü yanı ise oyuncularımızda ki inanılmaz geri pas sevgisi. bir ara allahım sana geliyorum dedirttiler bana.
App Store'dan indirin Google Play'den alın