resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 1642
    neymiş efendim kulübü iyi temsil edemiyormuş, kulübü değil ama monşer lisecileri iyi temsil edemediği net. bu nedenle liseci kafatasçıların saldırısı altında olan galatasaray başkanıdır.

    bir sonra ki genel kurulda liseciler ve yancıları birleşip kendisine karşı ortak aday çıkartacaktır. bu süreci kısaltmak için divan, x toplantı, z buluşma, pilav günü demeden her fırsatı değerlendirecekler ve kendisini sürekli taciz edecekler bunu kesin olarak anlamış olması lazım ve buna göre hareket etmesi şart, çok gerekli olmadığı takdirde divan denilen liseci kafatasçıların gösteri sahasına katılmamak bunlardan biri olabilir. şu saatten sonra onlardan bırak oy yağmurlu günde bir bardak su bile beklememeli onlar kararını çoktan vermiş, kendisini oradan indirecekler en azından deneyecekler.

    burada asıl konu mustafa cengiz değil, yönetiminin göze batan eksiklerini ve yanlışları görmezden gelmek hiç değil. şu aşamada kendisine destek vermek kulübü oyuncağı sanan lisecilere ve yancılarına karşı galatasaray başkanının yanında olmaktır ve kendisinin devrilmesi demek en az 3 dönem lisecilere ses edemeyecek, gıkını çıkartamayacak başkanlar döneminin başlaması demektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın