• 182
    kendimi bildim bileli galatasaray taraftarını bu kadar bölen, yoran ve başını ağrıtan başka ikili hatırlamıyorum.

    (bkz: tayfun hayatımda senin kadar insanı yoran birini görmedim)

    dönem dönem bazı futbolcular eleştirilir, seveni-sevmeyeni olur ancak bu kadarını hakikaten yaşamamıştım.

    sosyal hayatınızda dikkat edin. birisi kafanızı çok karıştırıyor, bir türlü kendisine inandıramıyor ve ilişkileri bölüyorsa bir sakatlık var deyip ilişkinizi kesersiniz. daha doğrusu mantıkla hareket edebilirseniz kesmelisiniz. duygusal yaklaşan kişi ise ilişkiyi kesemeyip bu saçmalıklarda yorulmaya, kendini sömürtmeye ve etrafı ile bölünmeye devam eder. özellikle aile içinde etrafına zarar veren ve bir türlü düzelmeyen bireylere karşı kan bağından ötürü duygusallıkla yaklaşıp, hemen önlem alamadığımızdan atsan atılmaz, satsan satılmaz durumu yaşanır ve zarar görmeye devam ederiz.

    işte bu ikili tam olarak böyledir. taraftarı böldüler. kimimiz notlarını hemen verdik. kimimiz inanıp performans beklemeye devam ede ede ziyan olduk. sömürüldük. hoca mecburen fayda alabilmek için canını dişine takıyor. 3.10.2018 porto deplasmanı sonrası ropörtajı verirken üzüntüden içi yanıyor hocanın. çoğumuz gece uyuyamadık. müptezel ise kaybedilen bu maç sonrası ekrana baka baka sırıtıyor.

    işte böyle bir ikiliyi de milyon euro'lar saçarak kucağımıza bomba gibi ancak dursun aydın özbek adı verilen zararlı bırakabilirdi!..
App Store'dan indirin Google Play'den alın