resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 4858
    3 ekim 2018 porto değlasmanında hiçbir ilave katkı veremedi bu yöndeki eleştirilere katılırım ama sözlükten uçmaya varacak küfürleri haledecek kadar kötü değildi bence değmez uçmaya, vasattı dersen ona da katılırım.

    şu açıdan ben bugün kendisine kızgınım, daha doğrusu iki açıdan, birincisi sen bu maçta ekstra yapmayacaksan ne zaman yapacaksın, maçtan önce yazdım mevkin ve bu maç özelinde tam ekstra işler için kendini yırtman gereken maçtı standart oynadın, mevkinden ötürü bu yönde kızgınım, ikincisi ise maç sonu ben futbolcuların tavırlarına genelde takılmam herkesin meşrebi farklı, ama tam nasıl anlatayım bilmiyorum beni rahatsız etti biraz, yani bilmiyoeum öbür maçta son dakikalarda gelen schalke golü üstüne bu maç takımın oynadığı oyun alınan skor falan birleşince insan en sevdiğini görse bile o kadar rahat mod değiştiremez. maç bu kadar tazeyken o görüntü bende hiç olumlu etki bırakmıyor.

    ben bu maçtan önce çok şey bekliyordum kendisinden, ekstra bir katkı katmadıkça taraftar ile yıldızının barışması zor ki artık bu ekstra katkı şl deplasmanında takımı sırtlamak veya inönü, kadıköy deplasman galibiyetini tek başına almak standardına geldi artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın