• 20115
    bana göre bu takımın en büyük sıkıntısı, top bizdeyken pas için opsiyon yaratmamamızdır. hücumda çoğu futbolcu ya markaj altından çıkmıyor ya da olduğu bölgede otobüs bekler gibi bekliyor.

    elimizdeki oyuncular, uzun top oynamak için gerekli olan özelliklere sahip değiller zaten bu uzun top oyununu gerçekleştirdiğimizde topun genelde rakipte kaldığını rahatlıkla görebiliyoruz. defanstan topla çıkarken orta sahadaki boşluk rahatsız edici duruyor. kendi aralarında top çeviren defansımız ile karşı rakibin defansının içinde kaybolmuş bir hücum hattını sadece ndiaye,donk ve belhandanın topu bir uçtan bir uca taşımasını bekliyoruz. bu durumda tamamen bu oyuncuların o günkü performansına ve o günkü rakibin direncine bağlı oluyor.

    oyuncuların birbirine daha yakın oynaması ile paslaşmalar sonucunda rakibi rahatlıkla eksiltebilip gol pozisyonu bulabiliriz. bu oyunu ne derecede doğru yaparız orasını kestiremiyorum fakat mevcut kadro ile yapılabilecek tek mantıklı oyun bu gibi duruyor.
    takımızda bu oyunu oynayacak potansiyalde hızlı oyuncularımız var.

    umarım teknik ekibin aklına böyle bir oyun tarzını denemek gelir. 2018-2019 sezonu başından bugüne kadar oynanan oyundan nasıl vazgeçemiyorlar ben anlamadım doğrusu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın