resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 16873
    futbolu falan bir kenara bırakın, 65 yaşamış imparator. türkiye'de erkeklerin ortalama ömrü 75. allah gecinden versin, şüphesiz hepimizin ne zaman öleceğini bir tek allah biliyor ama fatih terim belki 10 yıl daha yaşayacak, belki bu 10 yıl içerisinde ölecek. bildiğim kadarıyla bir hastalığı yok ancak maalesef sigara kullanıyor.

    bizim nesil fatih terim'in başarılarıyla büyüdü. 90'larda fatih terim ile gözünü açtı. bu nesil bile 30-40 yaşadı. ben 27 yaşındayım ama bu nesle ait hissediyorum kendimi. 10 yıl sonra çoğumuz çocuk ya da torun sahibi oluruz. belli bir olgunluğa erişiriz, hala erişmediysek.*

    sonra o gün gelecek ve hepimiz yetim kalacağız. hayatımızın en mutsuz günü ya da en mutsuz birkaç gününden biri olacak. hüngür hüngür ağlayacağız bir köşede.

    ah hocam ah. gece gece aklıma bu ihtimal geldi. gözlerim doldu. inşallah uzun yıllar daha bizimle olursun, 100 yaşarsın belki biz görmeyiz o günü. elden ayaktan düşmeni görmek de koyar bize. hangisi daha kötü bilmiyorum. allah sağlık sıhhat versin hocam.

    edit: defansin ablasina sarkan golcu uyardı, hoca 9 sene önce sigarayı bırakmış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın