resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 1496
    futbolcu transferinde başabaş kuralına uymak zorundayız. yapılan ffp sözleşmesi çok net. 2019 mayıs ayında bakılacak olan gelir gider arasındak fark ve zararın 20 m €’nun üzerine çıkıp çıkmadığı. (bu arada 2018 sonu için de zararın 50 m €’yu aşmaması gerekiyor)

    mustafa cengiz, transferde 3.3 m € açığımız var ve bunu mayıs 2019’da dengelemek zorundayız derken ya yanlış bildiğinden hatalı söylemde bulundu ya da, gomis’in pazarlığında iyice köşeye sıkışmamak için manevra yaptı. ben ikinci ihtimalin geçerli olduğunu düşünüyorum. ancak mustafa cengiz bunu açıklayamaz çünkü bu yanlış bir tutumdu. yapması gereken emre akbaba transferinden önce gomis transferini bitirmekti ama gomis, menejeri ve al hilal’de o kadar enayi olmadıklarından beklediler ve yönetimi tabiri caiz ise makasa getirdiler.

    transfer işleri hengameli ve çok incelik isteyen işler. emre akbaba konusunda hasan çavuşoğlu’nun kurduğu tuzağı unutmayalım. galatasaray emre akbaba’yı transfer etmeden önce, yani ffp’de açığa düşmeden önce gomis’i satabilseydi eli çok daha güçlü olacaktı.

    neyse bunları fazla düşünüp strese girmeye gerek yok. ocak ayına kadar sabredeceğiz ve kenetleneceğiz. ne yönetim fatih terim’e, ne fatih terim yönetime küsmemeli, en ufak bir kızgınlık duymamalı. kenetlenirsek yine hedeflediğimiz başarılara ulaşabileceğimize inanıyorum. çünkü rakiplerimiz beşiktaş ve fenerbahçe bizden çok ama çok daha zor durumda.

    zafere giden yolların taşlı, dikenli ve sarp uçurumlarla dolu olduğunu unutmayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın