resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 1484
    bir transfer yapamadıysa biliyorum ki tecrübesizliğinden ve mali zorluklar yüzünden yapamadı. herkes kaçarken galatasaray başkanlığına cebini doldurmak için aday olmadı. ankara'ya otel dikmedi, kendi çıkarları peşinde koşmadı.

    bir taraftar olarak bu yaz kendisine bir tek laf söyleme hakkını kendimde bulamıyorum. bu adam olmasa ne uefa'nın men cezasından kurtulabilirdik ne de mali durumu toparlayabilirdik. dursun efendi gibi gomis'e bonuslarla beraber senelik 7 milyon euro ateşleseydi, belhanda'ya 8 milyon bonservis gömseydi inanın o da her türlü adamı alırdı. ama euro 7.5 lira olmuşken bu adamı transfer yapmadı diye suçlayamam. çünkü şu şartlarda ayağını yorganına göre uzatmayan bir başkan (mesela baş harfi d olan gibi) galatasaray'a en büyük kötülüğü yapar.

    açın mali tablolara bakın, her ay her sene zarar ediyoruz. toplam zararımız giderek büyüyor, şimdi kar etmeye başlasak bile toplam borçları kapatmamız en az 20 sene alır. sadece biz değil, bütün büyük kulüpler zaten teknik olarak iflas etmiş vaziyetteler, eğer bir muz cumhuriyetinde yaşamasaydık üç büyüklerin hepsi glasgow rangers gibi bir alt lige düşürülür gelirlerine de el konurdu. taraftar elbette transfer ister, başarı ister ama durumun vehametini bilmem anlayabiliyor muyuz?

    hepsini geçtim, seneler sonra o koltukta galatasaray'ı benim kadar sevdiğinden emin olduğum bir başkan görüyorum. transfer dediğin nedir ki? galatasaray altı ay forvetsiz kalsa ölmez ama gündelik başarılar için kulübün malvarlığını har vurup harman savurursa ölüyor işte. şampiyon olduğumuz halde az daha şampiyonlar ligi'ne gidemiyorduk farkında değil misiniz? şampiyonlar ligi'ne alınmayacaksak 50 tane santrforumuz olsa ne yazar?
App Store'dan indirin Google Play'den alın