resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 1471
    transfer sezonunu forvetsiz kapatan başkanımız.

    transfer yasağının başladığı 01 eylül 2018 00:01 anına kadar sabırla bekledim. o ana kadar, basketbol şubesimizdeki icraatları da dahil hiçbir konuda eleştirmedim ve hatta eleştirilecek değil övülecek şeyler yaptığını düşündüm.

    ancak forvetsiz bir sezona girmemiz, ne olursa olsun kendisine kesilecek bir faturadır ve bana göre ilk hatasını -hem de ciddi boyutta- yapmıştır.

    04 eylül 2018 salı günü trtspor'daki beyanlarını merakla beklemekteyim. içimde yine bir umut var. daha önce de kendisi eleştirilmiş ve çıkıp durumları, yaşananları anlattığında kendisine hak verilmişti. umarım yarın da böyle olur ve bir nebze olsun eren'e mahkumiyetimizi sineye çekebiliriz.

    hoş, mazeret ne olursa olsun kabul edilebilecek bir durum değil ama ben, başkan'ın değerli biri olduğunu, dürüstlüğüyle, namuslu biri olmasıyla bu krediye hak ettiğini düşünüyorum.

    en büyük problemimiz, maalesef hırsızlıklar, adam kayırmalar, komisyonlar, ahbap çavuş ilişkileri... mustafa cengiz ile biz bunu değiştirdik diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın