resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 1460
    yapılan eleştirilerin sebebin 1 eylül 2018 trabzonspor galatasaray maçı olduğunu da öğrenmiş olduğumuz takımın önüne taş döşemiş başkan. sanki maçtan önce herkes methiyeler diziyordu kendisine..

    wagner love'ı almaya çalışmış da fiko'nun diretmiş olduğunu da öğrenmiş olduk.

    aynı zamanda ocak ayında üst düzey bir forvet alacağını da öğrenmiş de olduk.

    büyük başkana çok büyük haksızlık yapıyoruz gerçekten. çünkü ona transferde son saniyeye kadar beklemesini babamız söyledi. koca bir yaz boyunca binlerce oyuncu arasında bir kişiyi bulmamasını da. ya da şampiyonlar ligi gibi üst düzey bir platformda oynayacağımızı 31 ağustos günü öğrendi sanki.

    önceki haftalarda 2 forvet istiyorum diye bas bas bağıran fatih terim'in bizzat kendisi değilmiş gibi. gomis satıldıktan sonra b planının sahip olmamasının sebebi yine bizmiş gibi.

    ben gerçekten anlayamıyorum. bu adam trabzon maçının kaybedilmesine sebep olmadı. koca bir sezon tehlike altında şu an farkında mısınız? takımın forveti yok yahu. yok hiç sıfır! 3 kulvarda oynayacak bu takım 3 kulvar 3!!!

    ocak ayında bu büyük hatasını nasıl telafi edeceğini de çıkıp söylese keşke. ocak ayına kadar belki de üç kulvarın üçünde de havlu atmış olacağız farkında mısınz? bir de son yıllara tek tek bakın. hangi takım üst düzey forvetini devre arasında kiralamış bir gösterin bize.

    takımın ceza almasına engel olmuşmuş. bir zahmet olsun zaten. takımın parasını yemek için o koltuğa oturmadıysa işi o zaten. peki takımın geleceği?

    bu takımın sıkıntısı giderek artınca o zaman ne kadar büyük başkan naraları göreceğiz hep beraber göreceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın