resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 1457
    gereksiz ve anlamsız saldırılara maruz kalan başkan. fatih terim vagner love’u istedi, mustafa cengiz de almak istedi ve alabileceğini zannetti ama fiko 1,5 m euro isteyerek bizim ffp’yi ihlal etmemizi istedi. mustafa cengiz bu oyuna gelmedi ve sonuç olarak santrafor kiralayamadık.

    kusur ararsanız bulursunuz ama kusur arayan kusurludur bilesiniz. kulübün bu hale gelmesine neden olanları değil, kulübü batmaktan kurtaranları suçlamak ne büyük bahtsızlık.

    mustafa cengiz ve terim yönetimi, galatasaray’ı büyük bir beladan kurtarmış, bunun karşılığında bir dönem sıkıntı yaşamak zorunda kalmıştır. bu zorluğu aşmalarını diliyorum.

    yönetim yapılabilecek en iyi transferleri yapmış ve bizi resmen uçurumun kenarından almıştır. trabzon’un milli maç arası aşırı motivasyonu! belhanda’nın kontrolsüz öfkesi ve fırat aydınus’un fırsatçı ahlaksızlığı sonucu fark yememiz nedeniyle ölçüsüz saldırılar yapılmaktadır. yanlış yapılmaktadır.

    ocak transferi döneminde birinci sınıf santrafor ve stoper alarak yine şampiyon olacağız inşaallah. şampiyonlar liginde de gruptan çıkacağız allah’ın izniyle. ara sıra yenilmek bizi sadece daha güçlendirir o kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın