• 20
    dünya'da ülkeler sınırlarını da isimlerini de değiştirseler dahi o borçlar ödenir. ingiltere hala east india company'den kalan tahvil borçlarını ödüyor. google da bakın konuya, şu an ki devletin %5 veya %2.5 sorumluluğu olduğu halde 150 küsür yıllık tahvillere hala para ödüyorlar.

    osmanlı'dan sonra dünya ile iletişimin sağlıklı olması için de genç türkiye cumhuriyeti onlarca yıl borç ödedi. fakat sadece biz değil osmanlı'dan kopan tüm ülkelere o borç pay edildi. yani ödenmek zorundadır seve seve ödenir.

    duyun-i umumiye olayı odur. sevimsiz gelir çünkü asıl öncelik gelirlerin halka hizmette değil borç ödenmesinde kullanımıdır.

    sattığın kadar al duyun-i umumiyenin bir iki seviye altıdır. duyun-i umumiye bir abramovich tir bir hintli zengindir vs vs.
    menejer çetelerini ait oldukları seviyeye indirgeyecek uygulamadır.

    bu vesile ile hiçbir şey yapmadan bir iki buluşma ayarladı diye milyonları götürenler bir zahmet götüremeyecektir. (vergisiz kılçıksız, net). kaideyi taciz eden istisna bu konularda bilgi sahibi ama kibarlık edip sessiz kalıyor ^^

    en çok sevindiğim konu budur, bir baltaya sap olamamış çocukları alıp menejer ağına koyup milyoner yapılması günümüz dünyasında kabul görmeyecek bir durumdur. sistem kendi kendini düzeltiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın