• 336
    özel bir insan için yazacağım bugün.

    hepimizin galatasaray’lı rüyaları olmuştur. kendimi hiç türk telekom arena’da görmedim tıpkı rahmetli anacığımı uzun zamandır rüyalarımda göremediğim gibi. ali sami yen’de ise bir şampiyonlar ligi maçında gol atıp ağlayarak tribünlere koştuğumu görmüştüm yıllar önce.

    bir arkadaşım iş yerinde şöyle bir şey anlatmıştı. arenada gol vuruşu yaptığını, şut atarken gerçek hayatta da uyku halinde şut atarak bacağını yatağına bitişik duvara vurmuştu. :) iş yeri hekimine girmişti o gün ayağı şiştiği için. belki hava topuna çıkıp kafasını vuran bile vardır bu satırları okuyanlar arasında. kısacası çoğumuz bu tip şeyler görüp buraya yazıyoruz. uyandığımıza rüyaymış deyip üzülüyoruz, gerçek olması için neler vermezdik.

    işte bu rüyalarını gerçekleştirmek için uzun süre mobbinge ve türlü kepazeliğe direnen bir kardeşimiz bugün hayallerine kavuştu. o sahadaki biz olacak.

    hoşgeldin emre akbaba. inşallah allah hepimize rüyalarında görse bile mutlu olduğu şeyleri gerçekte yaşatır. göreyim benim aslanımı. allah yardımcımız olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın