• 19674
    ben artik bu saatten sonra transfer falan yapilmasini istemiyorum. hele hele o gevsek alanya baskanina, alanyaspor'a 3 m euro falan asla verilmemeli. emre akbaba da bu sene fenere gidiyosa gitsin, gitmiyosa seneye bonservissiz alalim.

    bu kadro gecen sezon ite kaka sampiyon oldugundan beri bas bas transfer diye bagiriyordu. satmadan alamayacagin yerde aradan 3 ay gecti satabildigimiz oyuncu sayisi 1. o da zaten opsiyonu bulunan cavanda.

    artik bu saatten sonra gelecek transferlerden pek umitli degilim acikcasi. zaten galatasarayliligini bildigimiz hep ayni isimlerin adi geciyo 3 aydir. emre akbaba, denayer, kume dusen ndiaye. baska topcu kalmamis dunyada sanki.

    zaten oyuncu satamiyosun, ornegin kariyer zirvesi yapan rodrigues bu sene net satilmaliydi bence, bari son dakika taraftar baskisiyla transfer yapip eksiye girmeyelim. ali yavuz, dogan can, yunus, celil, ozan, atalay. eksiklerimizi bu genclerle tamamlamaya calisalim.

    bu sezonu feda gibi dusunup, fatih terim'in eldekilerle en iyisini yapmasini beklemek lazim artik. zaten satamiyoruz, bari son dakika taraftar baskisiyla alinan acele kararlarla sacma sapan transferler yapip eksiye dusmeyelim.

    (bkz: süper lig 2018-2019 sezonu)
App Store'dan indirin Google Play'den alın