resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 1259
    ''sattığın kadar al'' cezası olan bir takımda, tekrar ediyorum ''s-a-t-t-ı-ğ-ı-n k-a-d-a-r a-l'' cezası olan bir takımda ''ouro olmuj 6 yetale'' diye savunulan başkan. kör oldum.

    sadece sattığın parayla alabildiğin bir ortamda euro'nun 6 değil, 600tl olmasının senin oyuncu transferinde nasıl bir etkisi olabilir?? bu kadar iq düşmanı, 1=1 hesabı dahi yapamayan bir taraftar topluluğu olabilir mi yahu?

    tolga'yı 3 milyon euro ya satıp, aynı 3 milyon euro ile başka bir oyuncu almamızın euro'nun kuruyla nasıl bir alakası var!? tolga'ya ödeyeceğin 2milyon euro maaşı, yerine aldığın futbolcuya ödemenin euro'nun 6 tl olmasıyla nasıl bir ilgisi olabilir!?? tolga'nın satışından alacağımız 3 milyon euro, avrupada 3 milyon euro etmiyor mu abi? avrupadan gelen 3milyon euro yu da 6 ya bölüp ''hmm avrupadaki 3 milyon euro, türkiyede 500 bin euro ediyo'' falan diye mi düşünüyorsunuz, napıyosunuz?

    şampiyonlar liginden 40 milyon euro kadar para girdisi sağlanıyor. biz bu 40 milyon euro'yu seneye de alabilmek için, 5 milyonunu bile ne alakası olduğunu bilmediğimiz şekilde ''yuro 6tl'' diye harcamayacaksak, bir zahmet o 40 milyon euro'yu biz almayalım da 40 milyon için 20 milyonu gözden çıkaran bir takım alsın.

    şu insanlar dışarıda nasıl aç kalmadan yaşayabiliyor da, sözlüğe girebiliyor sonra kelimeleri yan yana getirip cümle falan kurabiliyor şaşırıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın