resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 16444
    fernandoyu 8 numara oynattığı için eleştirilmesi cahilliktir.

    geçen sene dünya üzerindeki en etkili futbolu oynayan kulüplerin başında gelen napoliyi kaçı izledi acaba bu cahil kesimin.

    sarri neden allanı* 8 numarada kullanıp allana oranla daha teknik olan jorginhoyu 6 numarada kullandı acaba.

    (bkz: counter-pressing)

    fatih hoca baskıyı sever. 5 ağustos 2018 galatasaray akhisarspor maçında ilk su molasında 'önde basın,çıkartmayın' anlamına gelen el hareketleriyle verdiği taktikler kameralara yansıdı.

    bana göre fatih hocanın dün akşamki maç* için öncelikli planı oyunu kontrollü götürmekti. sahanın durumu sebebiyle olabilir. ancak yenen süpriz gol sonrasında tempoyu arttırıp oyunu rakip sahaya yıkmak adına ilk olarak saha içinde çözümler aradı. olmayınca oyuncu değişiklikleri ile müdahale etti.

    kapanan akhisar karşısında topla oynama yüzdemiz her ne kadar yüksek de olsa tehlike üretemedik. otobüsü çeken rakip karşısında pozisyon üretemiyorsak napalım belhandaya* bağıralım feghouliye sövelim. hoca durumun öyle olmadığını gördü. gomis sıkı markaj altında ne alan açacak koşular yapabiliyor, ne ver kaç yapabiliyor ne de duvar olabiliyordu. penaltıdan bağımsız kötü oynadı gomis.

    hoca ereni de alıp o bölgeyi biraz daha karıştırmak istedi. defans arasında gomis veya erene bir şekilde boşluk yaratmayı düşündü. selçuğu aldı defans arkasına ereni garryi kaçırmayı denedi. feghouliyi ortaya çekip ver kaçlar ile kırmaya çalıştı defans hattını.

    ben hocamın performansından keyif aldım. ancak sonuç istediğimiz gibi olmadı. sağlık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın