• 149
    aynı anda ilk 11'de sahada olmaması gereken ikili. kanatlarda garry ile onyekuru ya da muğdat oynamalı. orta sahada ise fernando 6 numara oynarken önündeki ikiliden biri ya belhanda ya soso tercih edilmeli. yani soso göbekte daha verimli görünüyor. kanatta uçurtmalarla oynamak daha akıllıca geliyor bana. onyekuru ciddi bir silah. kulübeye hapsedilmemeli.

    --------------------------------gomis------------------------------------

    garry--------belhanda(soso)---------selçuk--------onyekuru(muğdat)

    -------------------------------fernando------------------------------------

    burada selçuk yerine form durumuna göre donk da tercih edilebilir ama donk 6 değil 8 oynamalı. koskoca reges'i ideal yerinden oynatmamalıyız. donk 8 oynar mı? evet oynar. 2017-18 sezonu paşa deplasmanında yaptığı asist ve benzeri hareketlerini hatırlayın. soğukkanlı olması da cabası.

    8 numara transferi gerçekleşirse;

    --------------------------------gomis------------------------------------

    garry--------belhanda(soso)---------8 numara--------onyekuru(muğdat)

    -------------------------------fernando------------------------------------

    şeklinde dizilebiliriz. kafamızdaki box to box 8 numara transferi olmayacaksa bile en azından emre akbaba yahut ndiaye'den en az birisi bu bölgeye alınmalı. aksi takdirde ligde işimiz zor, avrupa'da ise rezalet olabilir. bu orta saha transferi o kadar önemli ki, stoper bölgesini de rahatlatacak, ayrıca orta sahadaki top kayıplarını asgari seviyede tutacaktır. orta sahası olmayan takım olduğumuzda ihale hep stoperlere kalıyor.

    donk ise allah muhafaza önemli bir eksiğimiz olduğunda devreye girecek kişi olmalı. geçen sezon * yaptığı gibi.

    ekleme: en ideali feghouli yahut belhanda'dan birini satıp reges'in önüne emre akbaba ve box to box 8 koymak ama mevcut koşullarda gerçekleşmesi zor olacağından elde olanlarla daha kolay yapılabilecekleri yazdım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın