resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 1137
    hemen olumlu icraatlerini sıralayayım.

    1)ffp cezasına karşı masa başında verdiği mücadele. bugün şampiyonlar ligi'nden men edilmediysek bu kendisi sayesindedir.

    2)öyle ya da böyle galatasaray tarihinin transfer satışı rekoru kendisindedir. hiç gevelemeden badou ndiaye'yi 16 milyon euro'ya stoke city'e satmıştır. başka bir başkan olsa popülist davranıp ''büyük takımlar yıldızlarını satmaz'' gibi saçma sapan tavırlar sergileyebilirdi. daha önceki başkanların burak yılmaz, semih kaya, wesley sneijder gibi iyi teklifler alan futbolcularımızı satmadıklarını hatırlıyoruz. sonrasında bu futbolcular o teklif edilen bedellere asla geri ulaşamadılar.

    3)galatasaray'ın parasını kendi parası gibi titiz harcaması. 100 bin euro, 200 bin euro demeden her karın peşinden koşması. store üzerinden kampanyalar yaratarak kulübe kar oluşturması. transfer pazarlıklarında titiz davranması.

    4)fatih terim ve abdürrahim albayrak ile olan uyumu. galatasaray futbol takımına iyi gelen iki adamla güzel anlaşması. normal şartlarda bunu bir icraat olarak saymayız ama ünal aysal dönemindeki faciadan sonra galatasaray şartlarında bunu bir icraat olarak sayıyorum.

    5)tüm bunları yaparken söz verdiği gibi tamamen şeffaf davrandığını da unutmayalım. taraftardan saklayacak hiç bir şeyi yok bu adamın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın