• 71
    ne olduğunu çok iyi biliyorum ama nasıl anlatacağımı bilemiyorum. en özet haliyle "ölseydim daha iyiydi" diyeceğim durumdayım. gerçekten bunu laf olsun diye değil, isteyerek söylüyorum. insanlar bazı şeyleri yaşamamalı. insanlar bazı şeyleri yaşatacak kadar alçalmamalı. en güçsüz olduğun anda elini tutup onu ayağa kaldıran insanı sırtından vurmamalı. ömür boyu taşıyacağı hatta başkalarına da yüklenecek olan bir yükü yüklememeli. hayatını kararttığının tek bir kişi olmayacağını bilmeli. ki öyle olsa bile yapmamalı. 15 ay geçti. bir an olsun çıkmıyor aklımdan. hala aynı yerdeyim, bir arpa boyu ilerleyemedim ve üstümdeki yük gittikçe ağırlaşıyor. eziliyorum altında. taşıyamıyorum artık. bir şekilde bitsin istiyorum. nasıl olduğu pek de umurumda değil artık.

    herhangi bir şey için hevesim yok. herhangi bir hayalim de kalmadı. nefes alıp vermekten başka bir hayat belirtisi gösteremiyorum. o da yük olmaya başladı. insanları da kandıramıyorum artık "iyiyim" diye. değilim. olamıyorum. denedim ama bir şeyler yapayım, işime gücüme bakayım, yeniden başlayayım... olmadı. zorlamak da istemiyorum zaten. hevesim yok. insanlara güvenim yok. kendime de güvenmiyorum. neye başlasam yarım bırakıyorum. bir sürü kitabım yarım kaldı. orada burada duruyorlar öyle. çok saçma bir durumdayım. anlam veremiyorum, düzeltemiyorum.

    belki de en iyisi burada, bu noktada bırakmak. ne de olsa daha fazla ilerlemiyor. çok canım yandı, hala yanıyor. daha fazla yanmasın artık. bugün, burada bitsin. daha fazlasına katlanabileceğimi sanmıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın