resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 1065
    duruşundan , konuşmalarından adamlık akıyor. başkan profilin de var. taraftar arkanda, ben de seni severim başkan.

    ryan donk denen son 6 ayda maksımum performans göstererek yeni sözleşmeyi kapan 32 yaşındaki futbolcumuza senelik primlerle birlikte 2,5 milyon euro vermek nedir arkadaş! uefa ensemizde iken daha uefa ile sözleşip kulubu dört sene içinde kara geçirmeyi taahhüt etmişken bu ne merem bir yaman çelişkidir?

    6 ay önce sözleşmesi bitse de kapının önüne koysak diye beklediğimiz oyuncu sanıyor musun iki sene boyunca böylesi bir performans ortaya koyacak. kaptığı yeni sözleşmenin rehaveti ile kendini salmayacağını kim garanti edebilir. her şeyi geçtim önümüzdeki iki sezona maksımum katkı bile yapacak olsa yılda toplam 1,5 milyon euro'yu seve seve kabul edebilecek bu oyuncuya neden bu kadar aynalı sözleşme yaptırdınız?

    sen şampiyonlar liginde boy gösterecek takımda oynayacaksın, seni yoktan var ettik, al sana 1,5 milyon euro beğenmiyorsan çoktan alternatifini bulduk diyip neden siktiri çekemiyorsun?

    acilen çık ve bu transferi bizlere neden bu rakamlardan yapıldığını açıkla. yellow friday'de sırf kulup üç kuruş para kazansın diye bursunu yatıran öğrenciler, asgari ücretle kulube forma alarak katkıda bulunan taraftarlar var. bunu sorgulamak en doğal hakkımız. çık ve bizi ikna et!

    bir kere güven kırıldımı sonra toparlayamıyor o güveni bu taraftar! senelerdir esaret altında yönetildik. artık kimseye güvenimiz kalmadı bizim!
App Store'dan indirin Google Play'den alın