resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:82
Uyruk:Türkiye
  • 9153
    daha önce de söyledim, kendisi galatasaraylı'dan çok galatasaray liselidir. 2000 yılında kulübe üye olmuş bir iş adamıdır. hizmetleri olmuştur elbette, ama senin benim gibi kendini de, servetini de camia için paralamaz. 2 yıl gelen başarının ardından, ben merkeziyetçi bir politika izledi. futbolu tek başına yöneteceğini düşünüp, önce güçlü yönetimi göndererek yanına kukla bir yönetim listesi aldı. arkasından kendisini gölgeleyenleri temizledi.

    maddi olarak yaptığı hamleler kulübün elini ne kadar rahatlatsa da(borçlanmaları tl'ye çevirmesi), çevresindeki çıkarcıların oyununa gelerek yapılan komisyon transferleri ile elimizi, kolumuzu bağlamış ve baş edemeyeceğini anladığı an bırakıp gitmiştir. kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkürü borç bilir, en azından söz verdiği basketbol takımına sponsorluğunu iple çekmekteyiz.

    edit: komisyon transferi kendisine ait değil, çevresindeki çıkarcı guruba ait. aynı çıkarcı gurubu terim ile arasını bozdurdu. ne yazık ki, tek adam olma uğruna bu dalkavukların kendisini yönlendirmesine izin verdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın