• 19260
    öncelikli olarak nagatomonun ve denayerin bonservisini alarak orta sahada belhandadan daha etkili bize sneijderi aratmayan bir oyuncu bulmalıyız. şu sıralar sneijder dönüyor haberleri sıkça karşımıza çıkıyor. 1 sene gelip oynasın. şampiyonlar liginde mücadele edeceğiz ve hala daha şl seviyesinde bir 8 numaramız yok.

    gomise gelince, kendisi bu sene şampiyonluğu getiren en önemli isimlerdendir. 29 gol 5 asistle oynamak her baba yiğidin harcı olmadığı gibi, yerine tıpkı gomis gibi bir forvet bulmamız da zor. zaten seneye 3 kulvarda oynayacak olması ve 33 yaşına girecek olması yanına bir forvet takviyesi gerektiriyor. gomis kadar olmasa da erenden daha iyi bir forvet şart.

    kanatlarda eksiğimiz yok diye düşünüyorum. malum feghouli bir yıl boyunca sakat oynamış. uzun bir kamp süreci ona iyi gelecektir. seneye rodrigues ve feghouli ikilisi çok can yakacaktır. bir de trezeguet alınırsa tadından yenmez.

    savunmanın göbeğinde serdar maicon denayer üçlüsü bana pek güven vermiyor. bu takım seneye daha formda ve dinamik olacak. maicon bu konuda biraz ağır kalıyor. ayrıca şl de bu savunmanın içinden geçerler. uygun bulunduğunda bir stoper takviyesi gerekir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın