resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 761
    yeniden seçilmesi gereken başkanımızdır.

    1. kimse cesaret edemezken dursun'un karşısına aday olarak çıkmayı göze almıştır. menfaatlerini değil galatasaray'ı düşünmüştür.

    2. kazanırsam mayıs ayında olağan seçimi yapacağına söz vermiştir ve taraftarın istememesine rağmen verdiği sözü tutmuş, kulübü seçime götürmüştür. menfaatlerini değil galatasaray'ı düşünmüştür.

    3. ön plana çıkmak gibi bir derdi olmamış, florya'yı sahiplerine yani terim ve albayrak'a bırakmıştır. şampiyonluğu getiren hamlelerden birisi budur.

    4. galatasaray ile taraftarını yeniden bütünleştirmiştir. yellowfriday gibi etkinliklerle bağı daha da güçlendirmeye çalışmış sonunda da başarılı olmuştur. bu hamle de şampiyonluk yolundaki en önemli unsur olan taraftar desteğinin artmasına vesile olmuştur. başarılıdır yani.

    5. uefa ile yapılan görüşmelerden alnının akıyla çıkmış, men cezasını engelleyecek sunuşları yapmıştır. hatta ve hatta bu sunuşlarda mevcut rakiplerinin yanında yer alan isimlerden de destek almıştır. kompleks yapmamıştır. menfaatlerini değil galatasaray'ı düşünmüştür.

    kısacası bu dakikadan sonra bu adamdan başkasını seçmek en hafif tabir ile ayıptır.

    rengimiz belli:
    #bizimrengimizgri

    yolun açık olsun başkan. inan et seninleyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın