resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 734
    keşke haber doğru olsaydı da diğer başkan adaylarını gs tv'ye çıkartmasaydı.

    dün şampiyonluk kutlaması gibi bir şölende tarık'ın ıslıklanmasından çoğu kişi rahatsızlık duymadı, hoşuna gitti. ben bunun karşıtında bir durumda değilim pek bu arada.

    ama gel gelelim ki şampiyonluktan 1 gün sonra ismini yazmak istemediğim marul gs tv'ye çıkacak şampiyonlukta aslan payı bizim yönetimimizin diyecek, utanmadan bir de mayıs ayında yapılacak seçime aday olmuş projelerini anlatacak.

    kimse bu marula "sen ne ayaksın" demediği için bu haldeyiz zaten. yeter artık birisi çıksın da "siktir git bu topraklardan" desin rahatlayalım.

    hazır ağzım açılmışken dur biraz daha devam edeyim. bu divan başkanı da tam malum tipleri andırıyor bana. gidip yabancı ülkeye nazi kalıntıları diyip, siyasi mitingi iptal edilince islamofobikler :(( diye ağlayanları. sen 3-5 ayda adama inceden inceden yapmadığın haksızlık kalmasın sonra tvde yayın yapmayın deyince hemen ağlayın. koskoca divan başkanı doğru bile olmayan haberle şu anki galatasaray başkanını hedef gösteriyor, algı operasyonu yapıyor utanmadan.

    tabi biz sıradan insanlarız; "siz bilmezsiniz lisemizin dinamiklerini, siz sıradansınız" diye dursun özbekin ekmeğine inceden inceden ama özenle yağ sürenler aklıma geldi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın