resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 3583
    fernando, maicon, sakatlanmamış serdar aziz ve gomis gibi oyuncularla tudor'dan az değil daha fazla puan toplayabileceğini düşündüğüm teknik direktör.

    yahu bu adam chedjou ve semih ile, bitiğin bitiği hakan balta ve sabri ile toplanabilecek maksimum puanı topladı. 4 milyon euro verilip alınan eren derdiyok forvetlik yapamadığı için tank gibi ağır podolski'den tek forvet olarak faydalanıp verim aldı. yasin denen ne idüğü belirsiz bile gol sayısında çift hanelere ulaştı neredeyse. bruma, "fatih terim'in galatasaray'a attığı kazık" iken bu adamla bir sezonda kendini gösterip bize para kazandırdı. bu adamın elinde orta saha yoktu orta saha. selçuk ve tolga ciğerci ile oynamak zorunda kaldık yedekleri de de jong'du gerisini sen düşün.

    en büyük hataları ise ki ben işine karışıldığını düşünüyorum. linnes yerine sabri'yi tercih etmesi ve de jong'u aldırmasıdır. bir de rodriguez hazır gelmesine rağmen yine pek oynatmadı diye hatırlıyorum.

    elbet galatasaray kalitesinde olup olmadığı tartışılır ama tarihteki en leş kadromuzu iğrenç hakem yönetimlerine rağmen çat pat potada tutmuştur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın