resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 580
    mustafa cengiz göreve devam ederse, futbolcularımızın değerinin daha da katlanarak artacağına inanıyorum. bugün için rodrigues’in değerinin 30 m € civarında olduğunu düşünüyorum. aynı değere sahip bruma’yı ve alex telles’i yok fiyata elden çıkaran bakkal’ı allah’a havale ediyorum.

    mustafa cengiz hem futbolu biliyor, hem ticareti hem de devleti ve kurumlarını. o yönetime geldikten sonra hem hakemlerin hem federasyonun bize zarar veremediklerini çok net gördük. ellerinden gelse bizi bir kaşık suda boğacaklardı ama buna mustafa cengiz’in aslanlar gibi direndiğini çok iyi biliyorum.

    mustafa cengiz, ödenmemiş yedi aylık maaş ve transfer giderlerini kucağında bulmasına rağmen abdurrahim albayrak ile bu yükün altından kolayca kalktı. yellowfreeday ile müthiş bir sinerji yarattı, taraftarı sevgilisi galatasaray ile bütünleştirdi. satat her maçta ful çekti ve işler yoluna girdi.

    mustafa cengiz geldikten sonra tek bir büyük maç, derbi kaybetmedik, hepsini kazandık. fenerbahçe ile kadıköy’de yaptığımız maçta fenerbahçe’den çok daha üstündük ve de harika bir mücadele ile galibiyet kadar değerli bir beraberlik aldık. dursun özbek dönemindeki maçlarda utanç verici yenilgiler alıp 3’er 5’er yediğimiz beşiktaş ve başakşehir’i ali sami yen’in çimlerine gömdük.

    peki şimdi ne oldu da bu kadar aday çıktı, bu kadar insan mustafa cengiz’in karşısına çıktı. mustafa cengiz bu beş ay içinde neyi yanlış yaptı. liseci ve kafatasçıların ititraz ettiği ballı maaşla çalışanların görevden alınması bu kadar mı ağır geldi. yapma ozan korkut, yapma ali fatinoğlu diyorum. sizin şu anda adaylığınız tam anlamıyla bir fırsatçılık anlamı taşıyor. demokratik hakkınız olabilir ama bu doğal bir demokratik talep değil. ocak 2018 seçimli olağanüstü genel kurulda, kulübü paçavraya çeviren, tüm galatasaray taraftarının başını öne eğdiren dursun bakkal’a karşı neden ortaya çıkmadınız? o zaman neden köşe bucak saklandınız.

    dursun bakkal’ın aday olması beni hiç ilgilendirmiyor. adamın utanması arlanması yok. surat kösele ama kaybettiği otuz milyon galatasaray taraftarının saygısı, kazandığı ise yine otuz milyon taraftarın nefreti. yani onun yeri belli ve taraftarın nezdinde kesinlikle cehennem.

    ali fatinoğlu ve ozan korkut bu seçimlerde mustafa cengiz’e destek vermeli, yanında yer almalı. aksi taktirde galatasaray’ı oyuncak görüp fırsatçılığa kalktığınız otuz milyon taraftarın nezdinde tesçillenecektir. siz seçimin dokuz bin genel kurul üyesi ile yapıldığını zannediyorsanız yanılıyorsunuz. seçimler otuz milyon taraftarın vicdanında yapılıyor. siz oradan olur almak zorundasınız. aksi halde galatasaray’a kar değil zarar verirsiniz. eğer amacınız zarar vermekse bilelim ama kar verme amacınız varsa önce taraftarın yüreğinde, vicdanında seçimi kazanın.

    mustafa cengiz-abdurrahim albayrak-okan böke üçlüsünün diğer yöneticilerle galatasaray’ı iyi yönettikleri gün gibi ortada. o halde kulübü dursun müptezelinden kurtaran bu insanlara bir dönem daha yetki verilmesi genel kurulun da namus borcudur.

    fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür genel kurul üyelerinin ve tüm galatasaraylıların tercihi bellidir ve mustafa cengiz ve yönetimidir. eğer buna engel olursanız otuz milyon taraftarın ahı sizi yerin dibine gömecektir, bunu böyle bilesiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın