resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 15681
    resmi twitter hesabındaki 750 bin etkileşimli 5 tweeti incelenirse galatasaray'dan önceki 2 tweeti pek de sallanmamıştır. eli yüzü düzgün, biraz da götünü başını açmaktan çekinmeyen bir hanımkızımızınkilerden az etkileşim almışlardır hatta.

    fatih terim büyük hocadır. ama galatasaray'sız fatih terim işte anca yukarıda çizdiğim tablo kadar büyük hocadır.

    nitekim galatasaraysız fatih terim dünkü çocukların lobisine yenik düşmüş, kebapçılar tarafından falan itelenmiş, kader ortağınca da kovulmuştur.

    fatih terim büyük hocalığını tüm kişisel kariyerine rağmen galatasaray'dan almaktadır ki bu herkese nasip olacak bir lütuf değildir. hakederek elde etmiştir ama kıymetini bilmemiştir. artık kıymetini bilsin. nereden geldiğini bir daha unutmasın. aynı hataları tekrarlamasın. arkasındaki galatasaray taraftarına şükretsin ve kararlarını alırken onların duygularını yok saymasın. tarih tekerrürden ibarettir. galatasaray'a döneceği gün atacağı tweeti kızıyla hayal ederken yaşadığı özlemi hiç aklından çıkarmasın.

    çünkü galatasaray'sız fatih terim'in ağırlığı tecrübe edildiği üzere abdullah avcı'dan fazla değildir. rüştü ve gibilerin maskarasıdır. hepsini susturansa galatasaray'a attığı imzadır.

    benim için fatih terim'in 5 tweetlik analizi budur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın