• 19119
    2017-2018 sezonu sonu özellikle 11 çerçevesinde son derece geniş kapsamlı bir yapılanmaya gitmesi gereken takım. mevcut takım an itibariyle gözümüzde dünyanın en iyisi.

    ama kazın ayağı elbette öyle değil. canlar, alttan hesaplıyorum, üstten hesaplıyorum ne yapsam ilk 11'e en az 7 tane takviye şart görünüyor. bir kere serdar'ın yanına popescu'nun sol ayaklı versiyonu birini bulmamız lazım, bu 1.
    fernando'nun yanına box to box birini mutlaka bulmak lazım bu 2. nagatomo'nun tapusunu almak sanırım şart oldu bu da .

    bunun dışında fiyat-performans verimliliği yerlerde olan feghouli ve belhanda'nın elden çıkarılıp yerlerine bize hem karakter hem de oyun yapısı olarak uygun adamlar almamız gerek, etti mi 5. hoca gomis'e mecbur olmasa bence kesinlikle 11'de kullanmaz. allah var, gomis hocanın kendisinden istediklerini yapmaya çalışıyor ama ne yapsa fatih terim'in istediği kıvama gelemeyecek. yaşı ve fiziği buna uygun değil. dolayısıyla 6 etti. rodrigues'e şerh koyalım diyeceğim ama transfer bütöesi için satılmasına kesin gözüyle bakıyorum. onun da yerini birini almak gerekeceğinden babalar gibi 7 tane takviyeye ihtiyaç var.

    tabi benim şahsi fikrim bu. hoca birkaç futbolcuyla yaz kampı geçirip onları istediği şekle sokmaya çalışabilir. ama her halükarda nagatomo'nun yanında birer tane stoper ve 8 numara isteyecek. onlar kesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın