resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 6209
    31 mart 2018 galatasaray olağan mali genel kurulu sonrası "görüşeceğiz" diyerek salladığı yumruğu, o yüz ifadesini ben hayatım boyunca unutmayacağım.

    böyle bir ahlak yoksunu bir tutum ve davranış olabilir mi? bu lafın söylendiği yer genel kurul, galatasaray genel kurulu. herkesin galatasaraylı olduğunu ve kulübün ortak menfaatlerini düşündüğünü umduğumuz yer. görüşeceğiz diyor, kimler ile görüşeceksin, galatasaraylılar ile mi? orada bunu alkışlayanlar var ki kulüp ve gelecek adına en kötü, görmekten utandığım sahne de bunları o alkışları, siz kiminle görüşeceksiniz, siz galatasaraylı mısınız, değil misiniz, ne menfaatiniz var da sizin gibi düşünmeyen galatasaraylılar ile görüşmeyi iple çekiyorsunuz?

    ben ibra edilmesine şaşırmadım bu adamın ve onun döneminin, kesinlikle bekliyordum. fakat, hafta sonu detaylı izleyemedim, dün gece gördüm o yüz karası havada sallanan yumruğu ve o histerik, öforik "görüşeceğiz" deyişini. ben galatasaray gibi bir kulübün kongresinde böyle bir alçalmaya daha önce tanık olmadım. sen başkan seçilmedin, bir şey olmadın, yüz kızartıcı durumlar sebebi ile oradasın, hakkın olmadığı halde, gelecek için bizleri yoğun karamsarlığa ve korkuya sevk edecek güçler ve menfaat ilişkileri sayesinde ibra edildin, neyi kutluyorsun, hakkın olmadığı halde başkanlık yaptığın camianın mensuplarını ne ile tehdit ediyorsun?

    bu sahnenin ismi lazım değil bir zatın bir millet ile dalga geçerek sandığa salladığı zarftan ne farkı var? hiç bir farkı yok. bu adam hangi zihniyetin mensubu olduğunu yine ayan beyan gösterdi ve ülkenin en rafine kurumlarından biri olması gereken galatasaray genel kurulunda bir kesim bunu alkışladı, iyi ki dün gece görmüşüm de trabzon maçı bana zehir olmamış. herhangi bir menfaatle olsa bile ben genel kuruldan bu şova, bu histeri gösterisine izin vermemesini beklerdim ama sanırsam bu benim saflığım olurdu.

    bunca şeye rağmen ibra ettiniz, bunu kabullenmek mümkün değil aslında ama, şu sahnelere tanık olup da, tekrar vurgulamak istiyorum, galatasaray eski başkanının, galatasaray'lıları tehdit ettiği ve alkışlandığı bu çirkin sahnelere, bundan sonra bu adamı hala isteyenlere söyleyecek bir sözüm yok, aslında var da, çoluk çocuk sahibi adamım, korkarım.

    35 yaşındayım, adnan polat'ın malum ve affedilemez özründen utandığımdan kat be kat fazla utandım 31 mart 2018 galatasaray olağan mali genel kurulunda şahit olduklarımdan, çıkmıyor o gülüş ve o sallanan kafa aklımdan.

    seninle ve temsil ettiğin yozlaşmışlıkla bu ülkenin temiz, aydın insanları daha önce de çok mücadele etti, hatta senin hayatın büyük bir talihsizliği sonucu başkanı olduğun camianın mensupları bu mücadelenin hep ön saflarında yer aldı. temsil ettiğin zihniyete girip spordan uzaklaşmamaya çalışıyorum ama, şunu yazmadan edemeyeceğim, bu camia yani senin görüşmek istediğin galatasaraylılar, gün geçtikçe artacak, bunu sakın unutma, maddi ve manevi gücümüz artacak, seni koruyan erk sonsuza kadar sürmez, o görüşeceğiz dediğin galatasaraylılar gerekirse dişinden, tırnağından, ailesinin rızkından keser de sana öyle rahat bir hesaplaşma imkanı sunmaz. kongreye er geç belirli bir süzgeçten geçmiş, adil, hakkaniyetli, sadece galatasaray'ı düşünen aydın bir kesim hakim olacak, benim buna inancım sonsuz.

    galatasaray kulübünü, kongresini, camiasını, değerlerini ve ayrıcalığını ayaklar altına aldın, maalesef bunu engelleyemedik, o "görüşeceğiz" söylemini duyduk, duymak zorunda kaldık maalesef, ama şunu bil, seçilsen de seçilmesen de, ibra edilsen de edilmesen de ne sen ne bir başkası ne de ağababalarınız, galatasaraylılar ile "görüşemeyecek", son gülen siz olmayacaksınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın