resim
Adnan Polat
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 3382
    zamanında idari olarak ibra edilmemesinin hukuki olup, olmadığı konusunda bilgim yok fakat kendisinin stat açılışında yaşanan (bence şeref madalyasıdır, galatasaray'ın ve taraftarının o reaksiyonu)olaylardan sonra takındığı tutumdan sonra bu kulübün kapısının önünden geçmemesi gereken adam.

    şube yöneticiliği dönemi başarılı olabilir, futbolda sportif açıdan felaket geçen, idari olarak çok vakıf olmadığım başkanlık dönemi belki başarılı addedilebilir finansal, idari vb. açılardan fakat bu camia da "kardeşler ticaret a.ş." değil. 25 milyon seveni olan bir camiayız biz bizim bazı manevi değerlerimiz, taraftar doğal olarak homojen bir yapıda olmasa da ortak paydada buluşmaya çalıştığımız erdemlerimiz, ve kimseye karşı yere düşürmemeye, düşürtmemeye çalıştığımız bir yüzümüz var.

    ben o şeref madalyası saydığı açılıştan sonra bu herifin tutumunu unutmam, affetmem de, gelir belki başarılı olur, ama gözümdeki yeri ve değersizliği zerre değişmez.

    stadını taraftara kapalı şekilde açarken 2472364876324897236 kere "cımhırbışkınım" diyen adamı eleştirebiliyorsak bugün, o gün o reaksiyonu göstermemiz sayesindedir, bu bahsi geçen adnan polat da bu reaksiyona karşı açık bir biçimde cephe almıştır.

    kesinlikle yeri olmamalı bir daha galatasaray'da, ondan sonra stadımızın ismi özür mahiyetinde bir günde değiştirilirse şaşırmaya hakkımız bile olmaz. biz dursun'dan bol takım elbise giyiyor diye nefret etmedik, bir ideolojinin maşası diye tepindik, sportif başarısızlığı da cabası. dursun'u istemeyip, aynı zihniyet için stadımızın açılışında taraftarı ve camiayı karşısına alan bayrak açan bir adamın adının bile geçmesi abesle iştigal etmektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın