resim
Mustafa Cengiz
Görev:Başkan
Doğum:25.12.1949
Ölüm:28.11.2021 (71)
Uyruk:Türkiye
  • 359
    galatasaray spor kulübü'nün 37. başkanı..

    mayıs 2018'deki seçim çok muhtemelen (2. turu kastediyorum) 26 mayıs 2018'de olacak, bir hafta öncesinde seçimli genel kurulun 1. turu var; yani 19 mayıs 2018'den bir ay önce seçimi ilan etmesi gerekiyor; nedir o tarih? 18 nisan 2018..

    bugün ne? 24 ocak 2018.. yanlış hesaplamadıysam bu adamın kendini kanıtlaması için 84 günü var..

    yine tüzük uyarınca tahminen kendi listelerini sicil kuruluna teslim etmesi gereken tarih 30 nisan 2018.. bugün itibariyle yeniden seçime girip girmeme kararını vermesi bu 99 güne bağlı..

    şimdi kimdir mustafa cengiz? seçime girme cesaretini göstermiş, biraz galatasaray genel kurul üyeleri'nin dursun aydın özbek ve kırdığı potlardan sıkılması sonucu seçime yüksek katılım göstermesi, biraz karşı seçim ofisinin gevşek çalışması, çokça yönetim kurulu listesinin daha iyi olması, yine çokça iyi bir hatip olması (o konuşmalar daha iyi olabilirdi ayrı konu tabii) başkan seçilmiş iyi bir galatasaraylı..

    küçümsüyorum sanılmasın sakın zira son topa kadar çalıştı, ben dahil çok insan başlarda reklam yapmaya çalıştığını düşündü ama özgüvenli bir yürüyüşle bu düşünceyi boşa çıkardı..

    buradaki büyü çoğunluk lise ya da lise kökenli olmayan, lakin "liseci tayfanın" empoze etmediği birisi başkan olsun istiyor doğru muyum? bu durumda mayıs 2018'de de en iyi aday adayı kendisidir, aklıselim sahibi kimsenin kendisine karşı aday olmaması gerekir; ha statüko mutlaka birisini bulup çıkaracaktır, ayrı konu..

    iyi birşeyler başarması, bir tur daha aday olmayı hakettiğini düşünebilmesi için desteklenmesi gerekiyor bu adamın arkadaşlar..

    99 günde hiç bir başkan eleştirilmez arkadaşlar, ceketler iliklenir, yanında yürünür, varsa tavsiye - proje iletilir, yoksa dedikleri yapılmaya çalışılır, destek olunur..

    galatasaray store'u doldurun dediyse karınca kararınca doldurulur, kalemdi - formaydı önemli değil, cepte - cüzdanda buna ayrılabilecek ne varsa, kimse ailesinden boğazından kısmasın, ama çok insanın vardır atacak bir şeyleri..

    geçen 2,5 senede kötü yönetildiği için o daha kendi parasını çıkarmaktan aciz sarı kırmızı bileklikleri aldık biz arkadaş, şu 99 gün başkan ne yönü gösterirse hızlı adımlarla oraya yürümemiz lazım..

    muhtemel seçim takvimini aşağıya toparlayalım:
    seçim 2. tur: 26 mayıs 2018
    listelerin teslimi 30 nisan 2018
    seçim kararı 18 nisan 2018
    bugün itibariyle icraat yapılabilecek süre: 99 gün..
App Store'dan indirin Google Play'den alın