• 755
    8 kasim 2009 diyarbakirspor galatasaray maci'nda takım hakkında dikkat çekenler:

    1- aykut gibi 3-4 tane top çıkarıp sonra olmadık gol yiyen kaleciyi kalede görmektense leo franco gibi adam gibi gol yiyen kaleciyi tercih ederim. adamın hatalı yediği gol yok. hem son 3 maçta sadece 1 gol yedi. iyi yolda.
    2- rijkaard 3lü orta sahadan vazgeçmiyor. doğruda yapıyor. takım savunması oturmuş gözüyor. ama tabi birkaç maç daha bu sistemin getirilerini, götürülerini görmek gerek.
    3- sabri'ye asist yapan ayhan takımın en kötüsüydü. ilk golde adamı hakan balta değil o kaçırdı. çok pas hatası yaptı. yaptığı asist dışında takıma olumlu bir katkısı yok. topu ileri oynamak aklından hiç geçmiyor. aldığı topları sürekli geriye attı. içine maldonado mu kaçmış bu adamın allah aşkına?
    4- hakan balta maça yine kötü başladı. yenilen golün onun kanadından olması çok negatif. ama sonra toparladı normalden çok fazla ileri çıktı. yararlı olmaya çalıştı. rijkaard'ın arada caner'e de şans vermesi gerek.
    5- barış sağolsun yaptığı gerizekalıca hareketle linderoth'u ilk 11'e yerleştirdi. çok faydalı olacak bu adam sakatlanmazsa. hem ofansta hem defansta.
    6- maçın 2 yıldızı var benim gözümde. kewell ve sabri gayet iyi oynadılar. görevlerini eksiksiz yerine getirdiler.
    7- galatasaray maçta kötü oynadı. idare etti diyebiliriz. fakat şampiyonluk böyle kazanılıyor kötü oynadığı günlerde kaybetmeyen takımlar şampiyon oluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın