• 4
    an itibari ile 2 iyi pro takımının arasına bir yenisini de biz ekledik. şimdilik 4 kişiyiz. 1-2 arkadaşımız daha geldi mi maçlara başlayacağız. öncelikle nicoax ve junichi adlı yazarlarımıza teşekkür ederim. aramızda eskiden anlamsız kavgalar dönse de eski takımdan ayrıldığımı duyar duymaz çağırdılar ve istediğim mevkide oynayabileceğimi söylediler. yeni bir takım kurmak istediğim için onların teklifini reddetmek durumunda kaldım. tekrardan sağolsunlar. zaten babamın vefatından sonra tüm kavgaları unutup başsağlığı dileyen ilk insanlardan olmaları o kavgaları unutturmuştu. bugün ikisinin de ayrı ayrı yazması bunun kanıtı oldu.

    eski takımıma da teşekkür ediyorum. zaten çok iyiydiniz, ocak ayına kadar tahminimce 1 ya da 2 div 1 bekliyorum sizden. herkes oyununu çok geliştirdi. memo inanılmaz bir oyuncu. kaan abi takımdaki iletişim düzeyi en yüksek insan ve çok da iyi bir oyuncu. kerem abi her mevkide canavar v.s herkes çok iyiydi. ben de açıkcası baya iyiydim ama her biri geldiğinde stopere atılmak da hoşuma gitmiyordu açıkcası. bir de sanki geldiğimde "püff yine geldi tipini ...." moduna giriyordu insanlar. girmeyenler de vardı tabii. zaten öyle olduğunu düşünmediğim insanlarla oynayınca daha çok keyif alıyordum. bu her iş için böyledir. şimdiki takımda böyle bir şey olmayacak umarım. yani zaten çok kişi değiliz şu an olmaz gibi.

    bu entryden sonra gelmek isteyen herkese kapımız açık. tek şartla; isteyen istediği gibi konuşmak ve keyif almak zorunda. keyif almayan ocak dışı kalır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın