• 18012
    22 ekim 2017 galatasaray fenerbahçe maçı için yazacak olursam beraberlik kötü sonuç değil. derbi maçında favori gösterilmemiz, bunun bahis oranlarına yansıması beni rahatsız etmişti. bu tip maçlarda ağır favori gösterilen takımın kazanamaması normaldir. fenerbahçe'ye kaybetseydik çok daha moral bozucu olacaktı.

    takım yeni henüz beklediğimiz özgüvene sahip değiller. bu maçlarda sadece telaşsız bir güven duygusuna değil, aynı zamanda zeki futbolculara ihtiyaç vardır. melo gibi rakip futbolcunun, hakemin psikolojisini analiz edip ona göre davranan. rakibi sindirebilecek veya sinirlerini bozacak en az bir adam takımda olmalı.

    tudor'un bu maçta eleştirilecek yönleri var. belhanda'nın kırmızı kart göreceği besbelliydi. 2. yarı oyuncu değişikliğine gitmesi gerekiyordu. bu maçta kendisi de gereksiz yere gergindi. bu da oyunculara sirayet etti.

    gomis maçta, belki dört belki beş kere topla buluşabildi. buna bir çözüm bulunması lazım. baskılı oynamasıyla sevindiğimiz galatasaray forvetinin topla buluşma oranı sadece bu maçta değil bazı maçlarda da son derece düşük. maç içinde hocanın yapacağı taktiksel değişikliklere belki serdar aziz'in sakatlığı engel oldu. o yüzden eleştirmeyeceğim bu konuda.

    ama beşiktaş deplasmanı için takım iyi sinyaller vermedi. belhanda gibi kendisini yıldız zanneden ama aynı ağırlığı maça taşıyamayıp, kuru sinirle başka şeylerle uğraşan adamlar böyle maçları kaybettirir. sezon arasında ndiaye, belhanda'nın pozisyonunda oynayacakmış gibi orta saha transferi yapılmalı. rotasyon oyuncusu değil as oyuncu alınmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın