• 17842
    olm çok güzel bir takım olmadık mı lan? valla bak bunu sonuçlardan bağımsız söylüyorum. yani arkadaşına pislik yapan bir oyuncuya daha ilk haftadan sahip çıkan yeni transferler var ve ligde 6 hafta geçti, gerginlik ya da terbiyesizlik yapan adam yok.

    24 eylül 2017 bursaspor galatasaray maçında 1-0 gerideyiz. gomis gol kaçırıyor, savunma müdahale ediyor, gidiyor adama sarılıyor, başını okşuyor, öteki faul yaptığı oyuncuyu yerden kaldırıyor. üstelik de bunları 1-0 gerideyken yapabiliyor. 0 gerginlik, panik, kaos yaşamadan baskı kuruyor.

    hani bazıları kendilerine efendi diyor ya, efendi takım rakibe tekme atarak, bileğine basarak olmaz, böyle olur görsünler.

    neyse bir de 24 eylül 2017 bursaspor galatasaray maçını 4-0 kazansak bu kadar sevinmezdim ben. ilk defa geriye düştüğümüz maç, derbiler dışında olabilecek en kötü statta ve takımla oldu. buna rağmen takım ve hoca bu sınavı çok iyi verdi. oyuncularımızın kendine güveni geleceği gibi, rakiplerde de lan öne bile geçsek galatasaray bizi yener psikolojisi oluşturduk. çok çok önemli burası.

    taraftar biraz daha kenetlendi, hocanın ve oyuncuların güveni tazelendi. yalnızca 3 puan değil çok şey kazandı bu takım. mariano'nun çoraplarla gol sevincine koşması, takımdaki inanmışlığın en büyük göstergesi.

    o kadar huzurluyum ve mutluyum ki şu an ve bunun tek sebebi bu takım.

    (bkz: sonra dedim ki iyi ki galatasaray'lıyım)

    http://i.capsspot.com/s/10/7/1140941.png

    http://data.whicdn.com/images/115904192/large.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın