resim
Mircea Lucescu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:78
Uyruk:Romanya
  • 1566
    ozan tufan'ı milli takıma alan, mehmet topal'ı stoper oynatan, ukrayna milli takımından deliler gibi korkan hoca.

    ömer toprak, çağlar söyüncü gibi bundesliga'nın iki kalburüstü defans oyuncusunu, yine bundesliga'da haftanın oyuncusu seçilmiş nuri şahin'i ve çok çok iyi iş ler yapan yunus mallı'yı yedek oturtan hoca. la liga'da baya iyi top oynayan emre çolak'ı değil selçuk inan'ı milli takıma çağıran hoca. yusuf yazıcı gibi müthış kaliteli bir silahtan, emre mor'dan faydalanmayan futbol dahisi...

    (bkz: 2 eylül ukrayna türkiye maçı)

    kimse kusura bakmasın bu adam galatasaray'da da böyleydi. acaip acaip kadrolar çıkarır, acaip acaip taktikler uygulatırdı. zaten uefa kupası kazanmış kadroyu şampiyon yapamamıştı.

    başında olduğu beşiktaş'ın 100. yıl şampiyonluğunu hatırlayanlar bilir o sene aykut kocaman'ın şampiyonluğundan daha büyük şike dönmüştü. shaktar'da ise mali bakımdan rakipsizdi... yaptığı işleri küçümsemiyorum, adamı mustafa denizli ile bir tutmuyorum fakat hiç bir zaman sanıldığı kadar büyük teknik adam olmadı.

    bir türlü sevemedim ben negatif futbol meraklısı bu adamı. hali, tavrı, sinsiliğini galatasaray'a hiç yakıştıramadım. milli performansı benim için süpriz olmadı.

    ukrayna iyi takım. ama bu kadar korkulacak bir rakip değil asla. bize maçı korkumuz kaybettirdi. yine kazanamayabilirdik tabi... ama mücadele eder, savaşırdık. hakem hataları hikaye. maça 2 avansla başlasak 4 gol atarlardı. yarmalenko ve takımında oynayamayan konoplianka dışında korkulacak adamları yok. kimse kusura bakmasın o kadarı bizde de var. bana göre şenol güneş yönetse milli takımı ya puan alırdık ya da elimizden kaçırdık derdik.

    sene olmuş 2017 milli futbolcular birarada olmadığı için takip edemiyorum diyen ve samimiyeti, milli futbolcuları tanımadığı çıkardığı kadrodan belli bir teknik adamımız var. uyuz paraziti mi amk bunlar kümelensin...
App Store'dan indirin Google Play'den alın