• 1139
    medyada bu kadar dillendirilmesinin sebebi galatasaray'ın iyi yabancı transferleriyle lige iyi bir başlangıç olmasının yanı sıra zamanında türk futbolcuların satışından büyük gelir elde eden komisyoncu ve menajerlerin artık iyi paralar kazanamamasından dolayı da olabilir. lucescu'nun söylemlerinin de kendi söylemi olmayabilir bu doğrultuda, ancak kendi zaten böyle bir açıklama yaptıysa da vay halimize diyorum. çünkü lucescu zaten iyi türk futbolcuları keşfetsin, yeni oyuncular çıkarsın diye getirildi ama adam hazıra konma peşinde. böyle milli takım teknik direktörü olmaz zaten. bu işin ayrı komik tarafı.

    diğer yandan türk taraftarlar da artık gözünü açtı. artık kimse selçuk, ozan, volkan şen gibi futbolcuları izlemek istemiyor. gerek profesyonellikten uzak futbol hayatları gerekse kendi vücutlarına bakmamaları taraftarların gözünden kaçmıyor.

    umarım sınırlama gelmez ve ligimiz iyi futbolcularla tempolu bir lig haline gelir. zira ülke futbolu bu kadar dönen paraya rağmen çok ama çok geride.
App Store'dan indirin Google Play'den alın