resim
José Mário dos Santos Félix Mourinho
Görev:Teknik Direktör
Takım:Fenerbahçe
Yaş:61
Uyruk:Portekiz
  • 1752
    nolacak bu adamın hali gerçekten çok üzülüyorum. elit teknik adamlar arasındaki yerini kaybetmek üzere.

    elindeki kadroya ve oynattığı futbola bakıyorum, 17/18 sezonunda tottenham, arsenal, liverpool ile mücadele edecek seviyede görmüyorum. bak city ve chelsea'den bahsetmedim bile.

    e be adam koskoca mancherster united nam-ı diğer manu maçlarını ortalama %35 top hakimiyeti ile oynar mı? hayır oynar da böyle oynarsa eğer topu her ayağına aldığında heynckes'in bayern'i gibi gelmeli. selçuk'lu galatasaray gibi değil...

    bana göre mourinho otobüs çekme işini fazla abarttı. futbolun hücum yönünü unuttu. 1-0 olsun bizim olsunu anadolu takımı seviyesinde kanıksadı. oysa porto'dan çıktığında böyle değildi. evet yine defansı sağlam tutan bir oyun anlayışı vardı ama hücumda da çok şey ortaya koyuyordu.

    belki de real madrid'in ekstra oyuncuları kendisini hiç bir şey yapmamaya alıştırdı bir şekilde golleri atarak. bilemiyorum.

    sesimi duy mou. takımının iyi oyuncuları var ama uyguladığın sistem pogba'yı yok ediyor. gerçi zaten hiç büyük oyuncu olduğunu düşünmedim ama neyse... yine de çok iyi oyuncu, bir koz olduğu kabulüm. ve o takıma en az bir tane, tartışmasız-dominant kanat forvet gerekiyor. alexis mi olur, mbappe mi olur bilemiyorum.

    kendini geliştir, yerinde sayıyor hatta geri gidiyorsun, biraz hücum yap yahu...
App Store'dan indirin Google Play'den alın